The Host (2013)

Producatorii de film s-au gandit sa mai adapteze o carte a autoarei seriei Toaleta (Twilight). Mare greseala ati putea spune, stiu, dar spre deosebire de mizeria aceea, The Host este chiar vizionabil. Ba mai mult, pot sa spun ca mi-a placut. Mi-a placut mai mult decat mi-as fi putut imagina. Urmatoarea incercare a lor s-ar putea sa fie chiar foarte buna. Evolueaza vizibil. Revenind la subiectul filmului, este vorba despre o poveste de dragoste destul de buna introdusa intr-un cadru apocaliptic SF. Merita sa-i acordati o sansa. Ma asteptam la altceva dar m-a surprins intr-un mod placut.

Intr-un viitor mai indepartat (nu se stie care), rasa umana este pe cale de disparitie. In urma unei invazii extraterestre, aproape toti oamenii au fost “preluati” de o rasa necunoscuta. Mai pe scurt, acestia le-au sters memoria si le-au preluat corpul. Un fel de paraziti care au nevoie de un corp pentru a trai.

Doar cativa oameni au mai ramas si, impreuna, incearca sa duca o lupta impotriva extraterestrilor iar speranta lor poate sa fie chiar unul dintre extraterestrii…

No Responses to “The Host (2013)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *