The Jacket (2005)

Un film incredibil! Nu exista bucurie mai mare pentru mine ca in momentul in care gasesc o astfel de poveste. Nici nu cred ca mai are rost sa va spun ca trebuie sa il vedeti. Pasionatii de filme psihologice si SF se vor indragosti de The Jacket. Pe Adrien Brody, actorul principal, sunt sigur ca il cunoasteti din Pianistul. Mindfuck movies FTW!

Dupa ce a fost impuscat in cap pe frontul din Irak si a supravietuit in mod miraculos, Jack Stark se intoarce acasa pentru a da de un alt tip de probleme. Este acuzat de o crima pe care nu a comis-o dar starea lui de dupa razboi este prea grava si nu isi mai aduce aminte ce s-a intamplat de fapt pentru a se putea apara. Astfel, Jack este declarat nebun si internat intr-o institutie abilitata.

Acolo, el este drogat si inchis in fiecare noapte intr-un sertar asemanator unui sicriu de doctorul sau care chiar avea impresia ca il poate ajuta asa. In acest sertar, chinuit de amintiri din razboi, Jack are parte de o surpriza imensa: calatoreste 15 ani in viitor…

One Response to “The Jacket (2005)”
  1. SgOne July 7, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.