The Perfect Guy (2015)

The Perfect Guy (2015) – o drama romantica care avea sanse sa fie interesanta… dar nu a fost sa fie. Povestea este previzibila, finalul il puteti ghici foarte usor, personajul rau se crede inteligent dar nu ar putea pacali nici macar o musca, personajul pozitiv/feminin are IQ-ul mai mic decat numarul de la pantof. Nota de pe imdb este mai mult decat meritata (5.1/10). Va recomand sa nu va pierdeti timpul cu acest film. Sunt sanse foarte mari sa va para rau. Mai degraba va uitati pe geam timp de o ora si jumatate. Mai mult ca sigur o sa gasiti ceva mai interesant asa.

Ah da, daca va decideti cumva sa nu ma ascultati si sa priviti aceasta tentativa de film, nu va uitati la trailer. Aproape tot filmul este dezvaluit in trailer. De parca nu era destul ca filmul este prost, producatorii s-au gandit si sa faca un mare spoiler din trailer… OF!

Povestea: O femeie de succes, desi are totul, nu este multumita de viata ei. De parca ar exista undeva pe planeta asta o femeie multumita… Anyway, revenind la subiect, Leah Vaughn (Sanaa Lathan) se desparte de iubitul ei dintr-un motiv stupid si intra intr-o relatie cu un tip aparent perfect. Numai ca tipul ei perfect nu este chiar asa cum pare. Oh nu, tipul ei perfect pare inteligent dar este prostia intruchipata. Credeti-ma pe cuvant. Personajul asta ar trebui sa aiba un clip video ca descriere pentru cuvantul prostie. Si nu numai personajul lui. Si ea ii face concurenta pentru postul asta.

Ce se intampla cand doi oameni atat de “inteligenti” se combina? Ies scantei de la ciocnirea celor doi neuroni pe care el si ea ii au…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *