ANONIMUL IIFF anunta editia 2020

ANONIMUL IIFF, festivalul la care publicul voteaza filmul castigator, anunta cea de-a 17-a editie, care va avea loc intre 12 – 16 August, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii. 

Cea de-a 17-a editie a ANONIMUL se va desfasura in exclusivitate in aer liber, cu un numar maxim de 400 de participanti la fiecare proiectie. Accesul la proiectii este gratuit si se va face doar in baza rezervarilor electronice (bilete cu valoare 0), disponibile pe eventbook.ro, incepand cu 11 August. 

Programul ANONIMUL 2020 cuprinde doua competitii de scurtmetraje, romanesti si internationale, precum si proiectii de film de lungmetraj, urmate de intalniri si dialoguri intre cineasti si public. 

„Încă de la începutul pandemiei ne-a fost clar că o întâlnire online nu s-ar potrivi cu festivalul nostru, unde este vorba despre public și Deltă, despre întâlniri  cu cineaști și discuții lungi în noapte, despre conexiunea dintre sute (anul acesta) de oameni în fața unui ecran de cinema în aer liber. ANONIMUL va arăta cu totul altfel anul acesta, este clar, însă nu putem renunța la întâlnirea noastră de fiecare august, decât dacă autoritățile ne-ar impune acest lucru, prin măsurile adoptate până la data Festivalului.”, spune Miruna Berescu, directorul ANONIMUL IIFF.

Mai multe detalii, precum si programul festivalului, vor fi comunicate pe parcursul saptamanilor viitoare pe festival-anonimul.ro.

No Responses to “ANONIMUL IIFF anunta editia 2020”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *