Australian Open vine la Eurosport

Cele mai importante nume din tenis se reunesc la Melbourne Park pentru primul turneu de Grand Slam din 2024, dând startul unui an plin de acțiune la Eurosport.

Între 14 și 28 ianuarie, fanii pot urmări fiecare punct și fiecare minge lovită la Australian Open datorită acoperirii TV și online Eurosport. 260 de ore de tenis pot fi urmărite pe Eurosport 1 și Eurosport 2, alături de imaginile live de pe cele 17 terenuri de la Melbourne Park. Novak Djokovic se află în căutarea celui de-al 11-lea său titlu la Australian Open, în timp ce Iga Swiatek și Aryna Sabelenka își continuă rivalitatea pentru numărul 1 mondial.

Scott Young, Group SVP, Content, Production and Business Operations, WBD Sports Europe, a declarat: „Am transmis Australian Open la Eurosport pentru prima oară în 1995, iar turneul din acest an are potențialul de a fi unul dintre cele mai bune de până acum, unul plin de povești inspiraționale și lupte pe care fanii le pot urmări în întregime pe Eurosport și în aplicație. Nicio altă televiziune nu oferă un ecosistem 360 care poate conecta fanii tenisului în felul în care o facem noi.”

NICK KYRGIOS SE ALĂTURĂ ECHIPEI EUROSPORT
Pentru prima dată, superstarul australian Nick Kyrgios se va alătura echipei de experți de talie mondială a Eurosport de la Melbourne. Câștigător al Australian Open 2022 la dublu masculin, el le va oferi fanilor informații și detalii unice despre turneu și jucători din cabina de comentarii de la fața locului. O transmisiune bonus din cabina de comentarii va fi, de asemenea, disponibilă în aplicația Eurosport.

Pentru a aduce fanii mai aproape de acțiunea de la Melbourne Park, echipa Eurosport de la fața locului va fi completată de John McEnroe, de șapte ori campion de Grand Slam, care se alătură fostului număr șapte mondial Barbara Schett și medaliatei olimpice cu argint Laura Robson.

Rachel Stringer se va afla in studioul Eurosport – The Cube – pentru a face analiza celor doua saptamani de turneu.. Ea va fi însoțită de Mats Wilander, de șapte ori campion de Grand Slam, și de fostul număr patru mondial, Tim Henman. O multitudine de foști jucători – inclusiv Boris Becker, Alex Corretja și Justine Henin – vor contribui, de asemenea, la acoperirea Eurosport a Australian Open. 

Alături de transmisiunile complete ale tablourilor principale ale turneului, Eurosport va difuza online și tururile de calificare (începând cu 9 ianuarie), precum și meciurile din turneele juniorilor, ale jucătorilor în scaune rulante și ale legendelor. Transmisiunile Eurosport vor începe zilnic la ora 2:00 cu un segment de știri, iar sesiunea de seară este precedată de un segment din studio, de la ora 9:45.

Pe Eurosport.ro și pagina de Facebook Eurosport, fanii pot găsi zilnic rezumate, clip-uri din afara terenurilor, opiniile experților și reacții video ale jucătorilor, inclusiv segmente consacrate precum My Playlist, My Grand Slam Appetite și My Social Network.

Mai mult, Eurosport va prezenta conținut nou și exclusiv în zilele premergătoare turneului. Documentarul Djokovic Unmasked îl prezintă pe cel mai titrat jucător din istoria Australian Open, iar preview-ul ediției din acest an va conține interviuri cu experții Eurosport, precum și un rezumat al turneului de anul trecut.

La primul turneul de Grand Slam al anului vor participa și trei jucătoare din România. Jaqueline Cristian o va înfrunta în primul tur pe Katerina Siniakova, Sorana Cîrstea va juca împotriva chinezoaicei Yafan Wang, în timp ce Ana Bogdan va lupta cu tânăra Brenda Fruhvirtova, jucătoare venită din calificări.

Turneul începe duminică, 14 ianuarie, urmând să se încheie cu finala masculină din 28 ianuarie, aceasta urmând după finala feminină de pe 27 ianuarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *