Black Eyed Peas, concert extraordinar la Untold 2018

Trupa Black Eyed Peas va sustine un concert extraordinar la editia din 2018 a festivalului Untold. Concertul va avea loc in a doua zi a festivalului. Untold ajunge astfel printre elite, fiind singurul festival din Europa care a reusit sa-i convinga pe americani in acest an, pentru a le oferi un show de exceptie fanilor sai. Pe scena principala UNTOLD vor rasuna unele din cele mai apreciate hituri ale tuturor timpurilor.

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deține șase premii Grammy și are peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, ceea ce îi face una dintre cele mai vândute trupe de pe glob. Recent, hitul “I gotta feeling” a primit Discul de Diamant.

Primul lor hit a fost single-ul “Where Is The Love?” din 2003, urmat apoi de o serie lungă de hituri internaționale, cum ar fi Pump It, Let’s Get It Started, I Gotta Feeling, Don’t Stop the Party, Meet Me Half Way, Boom Boom Pow, My Humps. Sunt printre puținele trupe care au ocupat simultan locul 1 și 2 în Billboard Hot 100. La concertul lor de pe plaja Ipanema din Rio de Janeiro au participat peste 1 milion de spectatori, iar concertul lor de la Cupa Mondiala din 2010 a fost urmărit de peste 700 milioane de telespectatori.

Fanii care vor sa-si mai achizitioneze bilete pentru ziua de duminica trebuie sa stie ca mai sunt doar 5000 disponibile la pretul special de 225 de lei plus taxe. Pretul intreg al biletelor pentru ziua de duminica va fi de 350 de lei plus taxe.

Pana in acest moment peste 65.000 de fani ai festivalului si-au achizitionat un abonament pentru cele patru zile. Pretul abonamentului este in acest moment de 549 de lei plus taxe, iar biletele de 1 zi incep de la 225 lei plus taxe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *