Bucharest Comedy Week 2014

Prima editie a festivalului Bucharest Comedy Week, primul festival international de comedie organizat vreodata in Romania, va transforma Bucurestiul in capitala comediei. Evenimentul se va desfasura in perioada 22 – 28 septembrie 2014.

Prima editie a festivalului promite un program diversificat de comedie contemporana, momente de stand-up comedy, reprezentatii stradale, filme, piese de teatru, activitati umoristice, improvizatii, glume si farse ce vor cuceri Capitala, oferindu-le bucurestenilor, fie ei locuitori sau vizitatori, o saptamana plina de umor in care zambetele si buna dispozitie vor depasi orice bariera lingvistica.

Sali de cinema si de spectacol, teatre, terase, parcuri si chiar strazi vor gazdui momente umoristice la care bucurestenii vor avea ocazia sa participe activ putand deveni in orice clipa personaje principale. Comedia coboara de pe scena, printre oameni, si promite acestora surprize necontenite timp de o saptamana. Printre invitatii festivalului se vor numara cele mai promitatoare talente, cei mai indragiti comedianti romani, dar si cateva dintre cele mai cunoscute spectacole ale comediei internationale.

Carlos Mencia si-a anuntat deja prezenta in Bucuresti pe 27 septembrie 2014, la Sala Palatului. Biletele pot fi achizitionate de AICI la mai multe categorii de pret, in funcție de distanta fata de scena: 75, 115, 145, 170 si 195 de lei.

Voi reveni cu programul complet al festivalului.

bucharest-comedy-week-septembrie-2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *