Cazare la UNTOLD 2017

Avand in vedere ca mai sunt 55 de zile pana la inceperea celui mai asteptat festival din tara, organizatorii s-au gandit sa lanseze astazi locurile de cazare disponibile pentru perioada festivalului. Tinerii pot alege intre campingul UNTOLD, care in acest an va fi amenajat in baza sportiva Transilvania si campusurile studentesti din Cluj-Napoca.

Casute dotate modern si corturi de lux, toate sunt pregătite pentru festivalierii din întreaga lume care vin în vară la cel mai bun festival din Europa, UNTOLD.

Pe lângă hotelurile și pensiunile din oraș, în acest an sunt din nou puse la dispoziție până la 3000 de locuri în campingul care va fi amenajat în baza sportivă Transilvania, adică la 20 de minute de mers pe jos până la zona festivalului. Campingul va fi păzit 24 din 24 de ore și va avea facilități precum: dușuri, toalete, apă curentă, foodcourt, stație de reîncărcare a gadgeturilor, credit point, minimarket, punct medical, locuri de parcare și activități tematice pe timp de zi. Opțiunile de cazare sunt:

• Cort Propriu / 95 de lei / 1 persoană / 4 zile
• Regular Tent / 360 de lei / 2 persoane (cortul rămâne cadou) / 4 zile
• Pampus / 2600 de lei / 4 persoane / 4 zile
• UNTOLD Hut (căsuță)/ 2600 de lei / 2 persoane / 4 zile

În CAMPUSUL UNTOLD fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 4 paturi în căminele universitare ale USAMV și ale Universității Tehnice din oraș. Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop.

– Camere Premium (Cămin USAMV – Str. Motilor nr. 74-76) – 1200 ron / pat / 4 nopți – baie proprie, 2 persoane în cameră
– Camere Confort (Camine UTCN – Observator nr. 34) – cu baie proprie – 450 ron / pat / 4 nopți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *