Cei mai buni DJ ai lumii vin la Untold 2016

Se pare ca cel mai bun line-up de festival din 2016 va participa la editia a doua a Untold Festival. Da, ati citit bine, ma refer la: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN van BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX si TIESTO. Nu degeaba UNTOLD Festival a fost desemnat Best Major European Festival in 2015.

”Dimitri Vegas & Like Mike și-au dorit foarte mult să revină la UNTOLD, impresionați de amploarea și succesul festivalului, încă de la prima ediție. Anul acesta am reușit ceea ce doar câteva festivaluri din întreaga lume au realizat, și anume să-i avem pe aceeași scenă pe cei mai buni cinci DJ ai lumii”, a precizat Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

Si trebuie sa fiu sincer cu voi. Nu mi-am imaginat niciodata ca un festival ca UNTOLD poate fi organizat vreodata in Romania. Nici nu aveti idee cat de mult ma bucur ca am participat la prima editie. Experienta pe care am trait-o acolo nu poate fi exprimata in cuvinte. Experienta de acolo nu va fi uitata niciodata.

Tocmai de aceea va recomand sa nu ratati festivalul. Avand in vedere artistii care au fost anuntati pana acum si faptul ca 100 artisti urmeaza sa fie prezentati in perioada urmatoare, sfatul meu ar fi sa va cumparati un abonament cat mai repede posibil. Mai multe detalii despre abonamente gasiti pe site-ul festivalului: untoldfestival.com.

Europe city lights at night. Elements of this image furnished by NASA

Europe city lights at night. Elements of this image furnished by NASA

2 Responses to “Cei mai buni DJ ai lumii vin la Untold 2016”
  1. Ciprian Lospa March 12, 2016
    • Daniel Urda March 12, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.