Ceremonia de deschidere UNTOLD 2022

UNTOLD isi deschide portile pentru cel de-al saptelea capitol, intre 4 si 7 august, cu o ceremonie oficiala de deschidere pe Cluj-Arena care va marca o premiera pentru Romania: un show unic al germanului Claptone. Artistul va fi inconjurat de 100 de dansatori si animatori, intr-un spectacol de bal mascat, si mii de masti vor fi oferite fanilor. 

O experienta exclusivista, in care fanii sunt invitati sa combine realul cu imaginarul si sa intre intr-un nou univers. ,,Temple of Lúna” este tema UNTOLD 2022 si va fi prezentată pe mainstage, prin decorul special, luminile fascinante, continutul video si momente unice. Ceremonia de deschidere este prezentată de STEP APP, unul dintre partenerii festivalului.

Participanții UNTOLD vor fi așteptați de personaje fantastice, acrobați internaționali, animatori, majorete, dansatori veniți din România, Franța, Olanda, Marea Britanie, Germania sau Ucraina, parade și spectacole cu foc sau leduri și multe alte surprize.

Un uriaș tărâm al bucuriei, de peste 235.000 de metri pătrați, în care acrobații pe picioroange, care poartă costume desprinse parcă dintr-o altă lume, vor aduce Luna mai aproape de Pământ și vor fi ajutoarele Vrăjitorului, ocrotitorul festivalului. Trupele Golden Trees (România), Flying Traveler (Germania), Fantasy Trees (Olanda), White World (Franța), Hummingbirds, Light Balance (Ucraina) și Red Priestesses (Marea Britanie) vor defila în cele 4 zile și 4 nopți de magie.

Organizatorii UNTOLD au pregatit si o serie de activari, cu zone de relaxare, de mancare si bauturi, o replica reala a unui celebru lant de restaurante va fi disponibila in festival, sesiuni de make-up, studio de tatuaje, experiente VR, scene si workshop-uri tematice sau walking act-uri cu membrii White Walkers (Romania), Magic Puppet, The Alchimist, Bubble Emilia sau Sun, Nature, White Queen, Queen of Hearts.

De la petreceri tematice la experiente unice realizate in colaborare cu partenerii festivalului, precum sesiuni de meet & greet, serviciu de food delivery direct in festival, pentru a nu rata niciunul dintre artistii favoriti, totul este pregatit pentru a transforma zilele de festival in momente memorabile. 

Cele patru zile de festival vor fi ca o plimbare in carusel, iar fanii pot vedea pe Aleea Stadionului monopostul Red Bull Racing cu masina de racing si pot da o tura in simulator. 

Un tonomat in care fanii descoperă premii cool, experiente, meet & greets sau un backstage tour sunt la o incarcare distanta prin cardul Visa, iar cei indragostiti de festival pot dormi direct in Tinny Houses amplasate pe taramul magic al festivalului, de Mobexpert.

 Padurea din Parcul Central va fi teritoriul acrobatiilor si a spectacolelor la inaltime. Jongleriile cu foc si leduri colorate sunt la randul lor de nelipsit. In fiecare seara de festival, trupa Amaris Agni, cu adevarati magicieni ai focului, va face show-uri live combinate cu o serie de coregrafii impresionante si va colora intunericul cu miscari uimitoare de dans, puse in lumina de leduri.

Toate aceste experiente pot fi admirate de sus, din roata fantastica inalta de 30 de metri, care ofera o panorama impresionanta asupra universului UNTOLD, precum si asupra orasului Cluj-Napoca. Fanii pot trai momente speciale si in caruselul veseliei si al copilariei.

Și în acest an, cei mai apreciați designer români își dau întâlnire la festivalul UNTOLD. La Designers’ Nest, fanii pot găsi haine, colecții capsulă, încălțăminte, bijuterii și accesorii realizate de peste 30 de designeri români. În zona de fashion, fanii festivalului pot afla ce le prezic astrele de la binecunoscutul Mercur Retrograd, dar pot afla și secretele unei poze de instagram de la unul dintre cei mai renumiți fotografi de la noi, The Storyalist. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.