Cine Park, proiectii de film in aer liber

Digi Film ii invita pe amatorii de film, in perioada 3 iulie – 9 august 2015, la Cine Park – proiectii de filme in aer liber, in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle.
Intrarea va fi gratuita.

Oferta de a viziona filme de box office continuă, în lunile iulie şi august, cu proiecţii ale unor pelicule oferite de Digi Play, serviciul de video la cerere din portofoliul RCS & RDS. Filme de acţiune, comedii, animaţii pentru cei mici sau drame, toate pot fi urmărite la cel mai mare festival de film în aer liber din Bucureşti. Printre pelicule accesibile gratuit cinefililor se numără şi „Luptătorul” (The Wrestler), „Fata care s-a jucat cu focul” (The girl who played with fire) sau „Concertul” (The Concert). Pentru cei mici oferta Digi Play este una foarte bogată. Ei sunt invitaţi să intre în dulapul lui Chloe, să se scufunde alături de Olly şi să ia parte la aventurile fraţilor Staines.

Vara aceasta Digi Film şi Digi Play dau tonul aventurii şi deschid apetitul pentru filme la Cine Park. Vino la cel mai tare cinema în aer liber, în perioada 3 iulie – 9 august 2015 în parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle!

Sursa: aici.

One Response to “Cine Park, proiectii de film in aer liber”
  1. Ana July 3, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *