Concert Amedeo Minghi la Sala Palatului

Concertul sustinut de Amedeo Minghi va avea loc vineri, 18 Noiembrie 2016, incepand cu ora 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti.
Pretul unui bilet:
Golden VIP – 250 lei
VIP – 200 lei
Categoria I – 160 lei
Categoria II – 120 lei
Categoria III – 80 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Amedeo Minghi și-a început cariera de muzician, cântăreț și compozitor la începutul anilor ’60 , iar pe parcursul celor cinci decade a atins culmile gloriei cu melodii excepționale adunate într-un portofoliu ce cuprinde peste 30 de albume, 20 de hit-uri, 5 DVD-uri și coloane sonore pentru 9 filme de ficțiune, 2 drame, dar si distincții notabile, cum ar fi ”Ordinul de Merit al Republicii Italiene”, sau trofee și premii muzicale recunoscute la nivel mondial.

Toate acestea au contribuit la un parcurs artistic fulminant, însă Amedeo Minghi și-a dobândit popularitatea prin naturalețe, simplitate și sinceritate, afișate la fiecare apariție pe scenă, în prezența spectatorilor. A devenit foarte iubit și a intrat în inimile oamenilor datorită talentului desăvârșit de a compune texte valoroase, de a le interpreta în stil magnific, dar și pentru felul său de a cânta despre iubire, sentiment unic ce creează punți de legatură între oameni, creează conexiuni și prietenii de o viață.

Pe 18 noiembrie, bucureștenii vor avea parte de o seară romantică, dedicată cu precădere îndrăgostiților de toate vârstele și celor ce iubesc muzica italiană.

amedeo-minghi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *