Concert Carla’s Dreams la Hard Rock Cafe – Septembrie, 2016

Concertul sustinut de Carla’s Dreams va avea loc joi, 8 Septembrie 2016, incepand cu ora 21:30, la Hard Rock Cafe Bucuresti (Bd. Kiseleff, nr. 32).
Pretul unui bilet:
– cu loc la masa – 75 de lei
– fara loc la masa – 55 de lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care i-a obisnuit cu piesele sale sincere si uneori prea directe. A devenit cunoscut datorita colaborarii cu INNA pe piesa “P.O.H.U.I.”, un hit incontestabil in Romania, precum si a featuring-ului cu Loredana Groza pentru “Lumea ta”.

Anul 2015 este plin de reusite pentru cei de la Carla’s Dreams. Single-ul “Cum ne noi”, compus de Carla’s Dreams si interpretat in colaborare cu Delia a stat saptamani intregi pe locul 1 in topul radio si TV din Romania. Piesa “Da, mama”, piesa compusa tot de Carla’s Dreams in interpretarea Deliei a cucerit publicul din Romania si a fost virala in mediul online. Cele doua video-uri au pe YouTube aproape 60 de milioane de vizualizari. Carla’s Dreams au lansat single-ul ‘Te rog’, piesa care a obtinut 1 milion de vizualizari in doar o saptamana de la lansare iar recent “Sub pielea mea”, un succes instant!

concert-carlas-dreams

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *