Concert Delia la Hard Rock Cafe – Septembrie, 2017

Concertul sustinut de Delia va avea loc miercuri, 6 Septembrie 2017, incepand cu ora 21:30, la Hard Rock Cafe Bucuresti (Bd. Kiseleff, nr. 32).
Pretul unui bilet:
– cu loc la masa – 110 de lei
– fara loc la masa – 69 de lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Daca ai calatorit „Pe aripi de vânt” si ai fredonat „Da, mama” sau “1234 Unde Dragoste Nu E” si ai aflat “Cine m-a facut om mare”, te invitam pe 6 septembrie la Hard Rock Cafe! DELIA te asteapta la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar si cu melodii din repertoriul international! DELIA va fi însotita de trupa sa de acompaniament si va pune în scena un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranta molipsitoare.

DELIA a patruns pe scena muzicala din România la sfârsitul anilor `90, ca parte a duetului de mare succes N & D si de peste 15 ani se mentine în atentia publicului, printr-o cariera solo remarcabila. Daca super hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei zeci de milioane de vizualizari pe You Tube, piese precum „Da, mama,”, “1234” sau “Ce are ea” au adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate si în rândul celor mai difuzati artisti pe statiile radio & tv cu profil muzical.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *