Concert Evanescence la Bucuresti

Concertul trupei Evanescence va avea loc joi, 29 Iunie 2017, incepand cu ora 20:00, la Arenele Romane din Bucuresti (Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I).
Pretul unui bilet:
– EARLYBIRD: 250 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 140 Lei categoria C pana pe 1 februarie
– PRESALE: 300 Lei categoria A, 200 Lei categoria B, 170 Lei categoria C pana pe 29 iunie
– in ziua concertului biletele la categoria C vor costa 200 de lei, cele la categoriile A si B urmand mai mult ca sigur sa fie sold out

Biletele pot fi achizitionate online.
Numarul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucati din fiecare categorie. Concertul va avea loc in aer liber.

Evanescence, una dintre cele mai iubite si apreciate trupe rock americane, se afla din nou intr-o formula magica in care vocea celebrei cantarete Amy Lee innobileaza piesele care au consacrat trupa si care au ramas nemuritoare pe buzele fanilor din intreaga lume. Cu albume vandute in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume, muzica Evanescence a fost rasplatita cu numeroase nominalizari si premii internationale, printre care doua Grammy-uri primite in anul 2004 pentru piesa “Bring Me To Life”, la categoriile “Best New Artist” si “Best Hard Rock Performance”.

Muzica formatiei Evanescence poarta o paleta intreaga de influente si a fost incadrata de catre critici in diverse categorii, de la rock, nu metal si gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valente sofisticate si o atentie deosebita pentru detalii, Evanescence au reusit sa ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *