Concert Havasi la Sala Palatului

Concertul sustinut de Havasi va avea loc marti, 22 Noiembrie 2016, incepand cu ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti.
Pretul unui bilet:
– VIP – 450 lei
– Categoria 1 – 300 lei
– Categoria 2 – 250 lei
– Categoria 3 – 190 lei
– Categoria 4 – 160 lei
– Categoria 5 – 130 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Concertul Havasi este o spectaculoasă experiență auditivă și vizuală. Creațiile originale și inovative îi aparțin 100% lui HAVASI, care este un virtuoz al pianului și unul dintre cei mai fascinanți și versatili tineri compozitori din zilele noastre. Absolvent al Academiei de Muzică Franz Liszt, Havasi îmbină perfect cunoașterea profundă a muzicii clasice cu abordarea directă a muzicii moderne, reușind prin stilul său unic să impresioneze și să distreze publicul în egală măsură.

Spectacolul aduce pe aceeași scenă mulți artiști diferiți, toți extrem de talentați: pian solo, baterie rock, orchestră de coarde și artiști solo, vocal și instrumental. Cu ajutorul lor, publicul este transpus într-o călătorie fascinantă, printr-o serie de scene muzicale care i se revelează în permanență. Diferitele stări muzicale oferă publicului o experiență intensă și memorabilă, precum un rollercoaster al emoțiilor, amplificată de cele mai noi tehnologii în materie de sunet, scenă, lumini și proiecții video.

Invitat special: Lisa Gerrard, fost membru Dead Can Dance

havasi-bucuresti-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *