Concert Nigel Kennedy la Sala Polivalenta din Cluj

Concertul sustinut de violonistul britanic Nigel Kennedy va avea loc miercuri, 19 Octombrie 2016, incepand cu ora 20:00, la Sala Polivalenta din Cluj.
Pretul unui bilet:
– Categoria VII – 298 lei
– Categoria VI – 268 lei
– Categoria V – 239 lei
– Categoria IV – 197 lei
– Categoria III – 159 lei
– Categoria II – 139 lei
– Categoria I – 98 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Concertul va cuprinde minunatele ”Anotimpuri” scrise de Antonio Vivaldi in 1723 si publicate in 1725 in Amsterdam, de data aceasta reinterpretate intr-o maniera unica de marele violonist, Nigel Kennedy, si o aventura cu “peripetii sonore” alaturi de o intreaga orchesta compusa din 30 de muzicieni. Nu degeaba cei de la The Guardian au mentionat clar si concis ca daca cineva are dreptul de a se juca cu Vivaldi acela este cu siguranta Nigel Kennedy. “Totusi suntem in secolul 21 si imi doresc sa prezint o noua interpretare a pieselor, lucru ce mi se pare vital pentru lumea moderna de azi”, mai adauga Kennedy.

“Toti suntem sensibili la muzica, fara nicio ezitare spun acest lucru. Am interpretat de atatea ori “Anotimpurile” de Vivaldi, probabil de mii de ori, si vreau sa ofer tot ce-i mai bun din mine. Sper ca aceasta noua abordare sa aduca o explozie de bucurie in inimile oamenilor”, a mai declarat Nigel Kennedy.

nigel-kennedy-cluj-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *