Concert Schiller la Sala Palatului – Bucuresti, 2016

Concertul sustinut de Schiller va avea loc sambata, 22 Octombrie 2016, incepand cu ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti.
Pretul unui bilet:
– Categoria I – 199 lei
– Categoria II – 99 lei
– Categoria III – 59 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Artistul a lansat pe data de 26 februarie albumul cu numarul 9 din cariera sa muzicala, material intitulat sugestiv “Future”. Pe acest nou produs discografic SCHILLER a colaborat cu numeroase vocaliste, printre care: Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia – cunoscuta din Lacuna Coil, Tawgs Salter si celebra actrita Sharon Stone, ce a scris versurile piesei “For You”.

Va invitam la o calatorie muzicala extrem de intensa alaturi de cele mai cunoscute piese semnate SCHILLER, cum ar fi: I Feel You (in colaborare cu Peter Heppner), Smile (in colaborare cu Sarah Brightman), Liebe (cu Mila Mar), You (alaturi de Colbie Caillat), I’ve Seen It All sau I Miss You (cu Maya Saban), plus secvente de pe noul album, toate simtite pe propria piele intr-o cascada perfecta a sunetului, intr-o cascada perfecta de lumini, un show executat impecabil de toti instrumenstistii alaturi de care SCHILLER va sosi la Bucuresti, pentru ca va fi echipa completa (chitara, bas, clapa, baterie si voce).

schiller-bucuresti-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *