Concert Sia & Selah Sue – Bucuresti, 2016

Sia va sustine un concert in premiera in Romania pe 17 august 2016! Concertul va avea loc in Piata Constitutiei si face parte din turneul mondial de promovare a albumului “This is Acting”, ce contine piese compuse initial de Sia pentru alti artisti in voga, precum Adele sau Rihanna.
Concertul cantaretei Sia va fi insotit de mai multe recitaluri in deschidere: Selah Sue, Fallulah si Oh Land.

Pretul unui bilet:
– Normal Circle – un numar limitat de bilete Early Bird 1 vor fi puse in vanzare la pretul de 145.8 lei. Dupa epuizarea acestora, pretul va deveni 172.8 lei.
– Golden Circle – 270 lei
– Diamond Circle – 410.4 lei
– Tribune VIP – 486 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Sia este o cantareata australiana de muzica downtempo, pop si jazz. Ea a lansat sapte albume de studio si a castigat notorietate internationala la inceputul anilor 2010 multumita unor colaborari cu Christina Aguilera, Flo Rida sau David Guetta.

Concertul pe care il va sustine australianca la Bucuresti face parte din turneul mondial de promovare a albumului “This is Acting”, ce contine piese compuse initial de Sia pentru alti artisti in voga, precum Adele sau Rihanna. Sia a primit anul trecut, 4 nominalizari la Grammy, in categoriile Record of the Year (Compozitia anului), Song of the Year (Piesa anului), Best Pop Solo Performance (Cea mai buna prestatie pop) si Best Music Video (Cel mai bun videoclip). Toate acestea pentru “Chandelier”.

concert-sia-bucuresti-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *