Concert Stefan Banica Jr. la Bacau, 30 Octombrie 2012

Evenimentul va avea loc marti, 30 octombrie 2012, incepand cu ora 19.30, la Teatrul de Vara Bacau. Concertul face parte din turneul national “Altceva”.

Pret bilet:
Categoria VIP: 150 lei (pachetul VIP contine: cel mai recent album Stefan Banica – “Altceva”, o sapca cu logo-autograf Stefan Banica, acces backstage pentru o intalnire cu artistul, inainte de spectacol, acces la sesiunea foto si de autografe, dupa show).
Categoria 1: 100 lei
Categoria 2: 80 lei
Categoria 3: 60 lei

Biletele se gasesc la casele de bilete ale Teatrului de Vara si online pe vandbilete.ro, myticket.ro.

Stefan Banica pregateste publicului sau pentru aceasta toamna o surpriza dubla: un album nou si un turneu, ce va cuprinde 9 orase din tara – Constanta, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, Craiova, Cluj, Pitesti, Brasov, Ploiesti – in care va prezenta atat piese de pe noul sau material discografic, cat si hituri binecunoscute, indragite si asteptate de public de fiecare data in concerte.

Noul album Stefan Banica va fi al 14-lea disc de autor din cariera artistului si se va numi “Altceva”. Albumul nu e numit intamplator “Altceva”, ci pentru ca va fi altceva fata de material discografice lansate de Stefan Banica pana in acest moment, aducand un suflu nou, surprise si colaborari inedite, pe care le vom dezvalui in curand.

Cel mai recent cantec marca Stefan Banica, “Nu e prea tarziu”, care a fost lansat cu videoclip in luna iulie, difuzat deja la radio si pe posturile tv de specialitate, se va regasi pe noul album “Altceva”. Asadar, dupa lansarea noului material discografic, Stefan Banica, impreuna cu trupa sa, vor pleca intr-un turneu de promovare a celui de-al 14-lea album de autor din cariera: “Altceva”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *