Concert The Original Blues Brothers la Sala Palatului

Legendarul grup The Original Blues Brothers va sustine un concert in premiera in Romania pe data de 11 Octombrie 2016, incepand cu ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti.
Pretul unui bilet:
– VIP – 300 lei
– cat. I – 200 lei
– cat. II – 140 lei
– cat. III – 90 lei
– cat. IV – 65 lei.
Biletele pot fi achizitionate online.

The “Original” Blues Brothers™ Band, una dintre cele mai iubite trupe din peisajul muzical mondial, recunoscuta si pentru succesul urias al fimului ce ii poarta numele, va face show toamna aceasta la Bucuresti. Concertul legendarului grup de muzicieni americani reprezinta o premiera pentru iubitorii de blues din Romania, si va avea loc pe 18 octombrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00.

The “Original” Blues Brothers™ au fost si sunt cap de afis in cele mai importante festivaluri de Jazz si Blues din Europa, cum ar fi Nimes Fair in Franta, North Sea Jazz Festival in Olanda, Pistoia Blues Festival in Italia si Montreux Jazz Festival in Elvetia. O experienta deosebita a avut loc in Paris, unde band-ul a oferit trei nopti de concerte sold-out fara precedent, in iubitul Olympia Theater, unde scaunele au fost scoase pentru prima data in istoria salii, in vederea acomodarii numarului mare de persoane.

Alaturi de Steve “The Colonel” Cropper (chitara) si Lou “Blue Lou” Marini (saxofon), doi dintre fondatorii band-ului, vor fi prezenti actualii membri ai grupului, John “Smokin John” Tropea (chitara), Leon “The Lion” Pendarvis (clape), Eric “The Red” Udel (bass), Lee “Funkytime” Finklestein (tobe), Larry “Trombonius Maximus” Farrell (trombon), Steve “Catfish” Howard (trompeta), Rob “The Honeydripper” Paparozzi (voce si harpa), Bobby “Sweet Soul” Harden (voce) si Tommy “Pipes” McDonnell (voce), mari muzicieni care au colaborat cu nume internationale, precum Eric Clapton, Ray Charles sau Patti LaBelle. In aceasta formula exceptionala ii vom putea aplauda pe 11 octombrie la Sala Palatului, intr-un show plin de exuberanta.

concert-the-original-blues-brothers-bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *