Concert Vita de Vie la Arenele Romane

Vita de Vie va lansa in cadrul unui concert la Arenele Romane prima parte a albumului Șase/Șase. Evenimentul va avea loc sambata, 29 Octombrie 2016, incepand cu ora 16:00.
Pretul unui bilet:
– 60 lei – presale
– 70 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

„Șase/Șase este spart in două albume, prima parte o lansăm acum, pe 29 octombrie, iar a doua, pe 27 mai 2017. Este pe un an jumătate, început pe 20 februarie cu un concert aniversar și susținut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii” – Adrian Despot

Această primă parte a albumului se numește Șase (+) și contine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în intregime fanilor abonați la newsletterul VdV: Luna si noi, Pe plaja-n Vama la 5, Inimi surde, Somn ușor – Join the Band și Metaforă de toamnă. Ultima piesă o dezvăluim acum: Hai încearcă – feat. Cosmin Lupu – Days of Confusion & Planet H.

Luna si noi este compusă pentru coloana sonoră a filmului Ziua când am dat de aripi, în regia lui Dan Iliuță, și este cântată împreună cu partea feminina a grupului Blue Noise. Luna si noi a fost declarată „una dintre cele mai frumoase piese apărute anul acesta”.

concert-vita-de-vie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *