Concert Zucchero la Sala Palatului

Concertul sustinut de Zucchero va avea loc luni, 14 Noiembrie 2016, incepand cu ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti.
Pretul unui bilet:
– Categoria I – 78 lei
– Categoria II – 138 lei
– Categoria III – 178 lei
– Categoria IV – 220 lei
– Categoria V – 255 lei
– Categoria VI – 295 lei
– Categoria VII – 348 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Artistul care a revolutionat muzica italiana introducand blues-ul in tara-mama, apoi facand din rock-ul italian un punct de reper considerabil in Europa, ne va trece prin toate nostalgiile anilor de demult, timp de aproape doua ore, printr-un concert memorabil.

Proaspat lansat, albumul “Black Cat” ocupa deja primele pozitii in topurile muzicale din Italia, Austria si Elvetia, mai ales ca pe el exista si colaborari cu artisti din noul val, precum Avicii pentru piesa “Ten more days”, dar si cu Bono pentru “Streets of Surrender”.

Cu un palmares cum nu se pot lauda multi artisti, Zucchero, pe numele lui real Adelmo Fornaciari, a reusit de-a lungul carierei de peste 4 decenii sa cucereasca lumea intreaga si sa vanda peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vanduti cantareti italieni. Mai mult, colaborarile lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicala, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker si Ray Charles.

concert-zucchero-bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *