Concerte „de colectie” cu trupa ROUGE la Bucuresti si Cluj

Doua concerte cu trio-ul condus de pianista si compozitoarea franceza Madeleine Cazenave – la Bucuresti (12 Aprilie) si la Cluj (13 aprilie) invita publicul la degustari privilegiate de experiente muzicale unice, in care emotia este parte integranta din program.

Aparut în 2019, format din trei muzicieni reputati in Franta, ROUGE se numara printre castigatorii pandemiei. Muzica lor a sedus si invins, intr-o perioada in care multe scene si festivaluri si-au restrans activitatea sau chiar s-au inchis. 

ROUGE vine pe cele doua scene din Bucuresti si Cluj in formula: Madeleine Cazenave (pian), Sylvain Didou (contrabas) si Boris Louvet (tobe).

Biletele la concert pot fi cumparate online de pe Eventim.ro si Eventbook.ro sau direct din urmatoarele puncte de vanzare:

– la Bucuresti: librariile Humanitas, Carturesti, Kyralina, cinema Elvira Popescu, casieria Eventim (CinemaPRO), magazinele Muzica, Vodafone, Germanos, OMV, casieria Salii Palatului
– la Cluj-Napoca: in librariile Humanitas si Carturesti, cinema Florin Piersic, magazinele Vodafone, Germanos, Carrefour Voyage, OMV.

 „ROUGE a fost una dintre revelațiile din timpul pandemiei a grupului nostru de melomani de jazz. Am fost entuziasmați de la prima audiție a albumului lor “Derrière les paupières » (“În spatele pleoapelor”) și am urmărit cu interes evoluția lor pe scenele festivalurilor din 2021” , spune Ciprian Moga, inițiator și coordonator al asociației JAZZ FAN RISING.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *