Cum a fost la UNTOLD 2016

UNTOLD 2016 a insemnat in toate cele patru zile peste 300.000 de oameni din tara si din strainatate, care au participat atat la concertele de pe mainstage cat si la celelalte scene si experinte ale festivalului.

In prima zi, Dimitri Vegas & Like Mike, cei mai buni DJ ai lumii s-au reintors pe URSUS UNTOLD ARENA unde au oferit un show incredibil celor peste 70.000 de fani. Si cei de la Faithless au beneficiat de o productie impresionanta. Doua tiruri pline cu echipamente tehnice au fost folosite pe mainstage doar pentru show-ul acestora.

In cea de-a doua zi festivalul UNTOLD a fost SOLD OUT. Headlinerul serii, HARDWELL a facut senzatie cand a intrat pe URSUS UNTOLD ARENA imbracat în tricoul echipei nationale de fotbal a Romaniei, editia speciala dedicata UNTOLD, tricou inscriptionat cu numele sau. Hardwell a fost atat de impresionat de numarul șs energia fanilor care l-au asteptat la scena principală, incat a stat pentru programul stabilit cu mai mult de 30 de minute.

A treia zi a fost una unica. Armin Van Buuren a facut din nou istorie pe URSUS UNTOLD ARENA! Peste 80.000 de oameni l-au ascultat aproape 5 ore pe regele muzicii trance. Desi era programat sa coboare de pe scena in jurul orei 5 dimineata, Armin Van Buuren si-a încheiat show-ul in fata publicului la ora 7.00, moment in care a ingenunchiat in fata fanilor.

Cea de-a patra zi a festivalului UNTOLD i-a adus pe scena pe doi dintre cei mai buni DJ ai lumii, AFROJACK si MARTIN GARRIX. Copilul minune al muzicii EDM, Martin Garrix a fost pentru prima data in tara si s-a declarat impresionat de publicul extraordinar pe care l-a gasit aici dar și de line-up-ul festivalului. Peste 75.000 de oameni s-au bucurat in ultima zi a festivalului si de spectacolul de inchidere.

Martin Garrix: “Abia am așteptat să ajung la Cluj. Mi-au povestit toți prietenii mei care au mixat aici anul trecut și anul acesta, ce public incredibil de cald este la Cluj și am fost nerăbdător să ajung”

La anul ne asteapta o noua editie a festivalului. O sa va tin la curent cu informatiile despre noua editie si despre biletele care vor fi puse in vanzare in cateva luni.

untold-festival-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *