Curatam Esplanada impreuna

In articolul precedent va vorbeam despre locurile care ne fac sa ne simtim mai bine si despre cat de important este ca aceste locuri sa fie ingrijite si curate. De ce? Pentru ca rareori gasim un loc in care sa ne putem intalni cu prietenii, unul care iti poate schimba instant dispozitia. Niciodata nu o sa uit de locul in care ma intalneam mereu cu prietenii si de amintirile pe care le-am adunat acolo de-a lungul anilor acolo. Si sunt mai mult ca sigur ca nu sunt singurul care are un loc preferat de intalnire.

Tocmai de aceea aceste locuri, cele in care ne petrecem mai mult timp si care sunt speciale pentru noi ar trebui sa fie mereu curate, pentru ca un loc curat este mai frumos si te poate face mai fericit.

De prea multe ori am vazut oameni care se plang de mizeria din jurul lor, dar care nu ar ridica un deget sa faca ceva in privinta asta. Si este trist sa vezi acest lucru pentru ca orice schimbare, indiferent cat mica, poate porni de la oricare dintre noi. Nici nu aveti idee cat mult conteaza puterea exemplului, nici nu va imaginati cata influenta poate avea chiar si un mic efort pentru cei din jur.

Daca sunteti si voi ca mine si doriti sa va implicati cat mai mult in a face lumea un loc mai bun (si mai curat), atunci cred ca ar trebui sa stiti mai multe lucruri despre campania Cif Curata Romania.

In caz ca nu stiati, Cif continua si in 2018 misiunea pe care si-a asumat-o in urma cu cinci ani, aceea de a curata Romania si duce mai departe programul Impreuna Curatam Romania Calatorind. Prin acest program, cei de la Cif isi doresc sa redea frumusetea locurilor cu o anumita insemnatate pentru comunitatile locale, lucru posibil si cu ajutorul vostru. Pentru ca, pana la urma, intentia lor este sa incurajeze implicarea activa in astfel actiuni, iar voi puteti oricand sa faceti o diferenta si sa deveniti un exemplu pentru comunitatile din care faceti parte.

Caravana „Cif Curata Romania!” va ajunge anul acesta in alte patru orase din tara noastra
unde va fi curatat cate un loc de referinta pentru comunitatea locala. Aceste orase sunt: Iasi, Sinaia, Oradea si Drobeta Turnu-Severin.

Inscrierile pentru Oradea si Drobeta Turnu-Severin sunt inca deschise, trebuie sa intrati aici: https://bit.ly/2ujeFip, sa va inscrieti si astfel va platiti calatoria prin curatenie.

Daca esti din Sinaia, atunci alatura-te ca voluntar si hai sa ne implicam impreuna in actiunea de curatare a Esplanadei din oras, locul ales de voi prin vot, pe site-ul campaniei! Echipa Cif a pregatit si o surpriza pentru cei care vor fi acolo si vor face parte dintre voluntari.

Cu implicarea voastra, impreuna, putem sa-i redam din nou farmecul Esplanadei. Astfel veti avea un loc frumos si curat, in care puteti sa va intalniti cu prietenii si sa adunati amintiri pe care sa nu le uitati niciodata. Pentru a contribui si mai mult la infrumusetarea orasului, imediat ce curatenia va fi gata, vom aplasa o piesa de mobilier urban, cu un design special creat si adaptat acestui loc.

Evenimentul va avea loc sambata, pe 21 aprilie. O sa revin cu detalii cat de curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *