De 1 Mai, UNTOLD si PRO TV prezinta Overnight

UNTOLD si PRO TV va aduc distracția acasa, cu un live show unic,
OVERNIGHT. Este pentru prima data cand show-ul il fac oamenii de acasa. Ei vor avea ocazia sa intre in direct pe PRO TV cu gazda emisiunii, Cabral, dar si cu artistii UNTOLD, reusind in acest fel să faca impreuna cel mai mare party de acasa.

Toată lumea, dornică de distracție, este invitată să-și pregatească cele mai haioase outfituri și set-up-uri de party, pentru cea mai mare petrecere de 1 Mai. 

OVERNIGHT va începe la ora 23:00 pe canalalele digitale UNTOLD și NEVERSEA, dar și pe PRO TV PLUS, iar după miezul nopții live la PRO TV. Emisiunea va fi prezentată de Cabral, cel care nu a ratat nici o ediție de UNTOLD și NEVERSEA. Cei care nu vor putea urmări live pe PRO TV sau pe canalele digitale pot asculta emisiunea live pe KISS FM. 

Dupa miezul noptii, live, la PRO TV, veti putea urmari show-ul unora dintre cei mai buni DJ-i ai lumii, care au pregatit seturi speciale pentru petrecerea de 1 mai. Dimitri Vegas, DJ-ul numarul 1 al lumii, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano si Danny Avila vor aduce in casele tuturor fanilor UNTOLD cea mai tare petrecere. 

Warm-up-ul celei mai tari petreceri vazute vreodata va incepe in online, pe toate canalele digitale UNTOLD si PRO TV, la ora 22:00, cu DJ Pascal. Invitati sunt si Inna, Grasu XXL sau Dirty Nano. 

Pe lângă distracție, cei care petrec în noaptea de 1 Mai pot face și o faptă bună. Pe durata show-ului, românii pot dona pentru cauzele caritabile, intrând pe untold.com/united și pot alege să susțină proiectele Asociației Dăruiește Viață, dar si Asociatia Un singur Cluj. Asociația Dăruiește Viață construiește primul spital modular din România. Un SMS, la 8826, cu textul IMPREUNA, trimite 2 euro în contul asociației. Mesajul poate fi trimis doar de pe teritoriul României. Puteți susține și cauza Un singur Cluj prin achiziționarea unui bilet de solidaritate de pe unsingurcluj.ro. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *