Discovery Channel – Shark Week 2021

Shark Week, cel mai longeviv eveniment de vara al televiziunii Discovery, revine pentru al 33-lea an, cu rechini mai mari si cu noi recorduri de sarituri. Seria de anul acesta aduce telespectatorii in locuri noi, unde se studiaza si inregistreaza noi comportamente ale rechinilor, nemaivazute pana acum pe camera.

Pornit în 1988 de către Discovery, Shark Week este difuzat în fiecare an în peste 70 de țări sub forma unor emisiuni de-a lungul unei săptămâni. Discovery continuă să lucreze cu peste 20 de experți în biologie marină și instituții de cercetare pentru a documenta și a învăța despre comportamentul rechinilor. Cu ajutorul unor metode de cercetare inovatoare, Shark Week studiază unele dintre cele mai remarcabile specii de rechini din lume și comportamentul acestora.

Printre emisiunile pe care telespectatorii le pot urmari in premiera anul acesta, in fiecare zi la miezul noptii, la Shark Week se numara:

Marți, 13 iulie – Rechinii zburători: Un nou record
Alături de prezentatorul Chris Rose, urmărim echipa Rechinii zburători (Alison Towner, Dickie Chivell, Chris Fallows și Enrico Gennari), care se întoarce la Seal Rock pentru a surprinde cea mai înaltă săritură înregistrată vreodată. Rocket Shark deține recordul cu 4 metri și 57 cm. Se va întoarce acesta să sară și mai sus sau va apărea un nou rechin candidat la titlul de Rechinul Mare Alb cu cel mai înalt zbor din lume?

Miercuri, 14 iulie – Întoarcere acasă la marele alb
Dr. Craig O’Connell și Marc Payne se întorc în locul unde, în mod cu totul neașteptat, într-o altă expediție a lor, au surprins imagini cu un exemplar tânăr de mare rechin alb. Fiind convinși că în apropiere se află o zonă propice pentru rechini, ei fac o descoperire care ar putea schimba tot ce se știe despre marele alb.

Sâmbătă, 17 iulie – Jackass Shark Week
Johnny Knoxville îi trimite pe Steve-O, Chris Pontius și noii membri ai distribuției Jackass într-o misiune Shark Week epocală. Vor pune în practică o serie de cascadorii cu rechini ce le va testa curajul și toleranța la durere în timp ce vor proba miturile clasice despre rechini cu ajutorul doctorului Craig O’Connell. 

Duminică, 18 iunie – Irwin și marele rechin alb 
Robert Irwin (fiul regretatului Steve Irwin) se află pentru prima oară față în față cu un rechin din specia Marele Alb alături de specialiștii Paul de Gelder și Madison Stewart. Călcând pe urmele tatălui său, el se va apropia cât mai mult de aceste creaturi incredibile pentru a determina care prădător deține supremația  – crocodilul sau Marele Alb? 

Alte emisiuni care pot fi urmarite in saptamana dedicată rechinilor de la Discovery sunt: Bear Grylls printre rechini, Rechinii uriasi sau Phelps contra rechinilor. 

Programul complet Shark Week 2021:

Duminică, 11 iulie 2021, ora 00:00Bear Grylls printre rechini
Luni, 12 iulie 2021, ora 00:00Tyson și rechinii
Marți, 13 iulie 2021, ora 00:00Rechinii zburători: Un nou record – PREMIERĂ
Miercuri, 14 iulie 2021, ora 00:00Întoarcere acasă la marele alb – PREMIERĂ
Joi, 15 iulie, 2021, ora 00:00Phelps contra rechinilor
Vineri, 16 iulie 2021, ora 00:00Rechinii uriași
Sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 00:00Jackass Shark Week – PREMIERĂ
Duminică, 18 iulie 2021, ora 00:00Irwin și marele rechin alb – PREMIERĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *