Donatorii de sange vad gratuit filme de groaza la Grand Cinema & More

Grand Cinema & More sprijina si incurajeaza donarea de sange si ofera invitatii duble la film celor care fac dovada ca au donat sange in perioada 26 Octombrie – 1 Noiembrie. Invitatiile sunt valabile pentru toate filmele de groaza care rulează in cinematograful din incinta Baneasa Shopping City.

Astfel, cei care fac dovada donarii la oricare dintre centrele de transfuzie de pe teritoriul tarii vor putea urmari gratuit la Grand Cinema & More cele mai asteptate filme de groaza ale momentului printre care se numara Halloween, Goosebumps 2: Halloween bâatuit, Blestemul celor ramasi (I still see you), Sfirsitul vine noaptea (The night eats the world), Overlord si Climax.

“Grand Cinema & More își propune să atragă atenția asupra importanței donării de sânge și asigurării unor stocuri permanente, oferind o motivație în plus donatorilor obișnuiți sau ocazionali”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

In prezent, Romania se confrunta cu un deficit major de sange. Sub 2% din populatie doneaza, la jumatate fata de media europeana. Anul trecut, in Capitala au donat aproximativ 50.000 de persoane, dar medicii atrag atentia ca ar avea nevoie de o cantitate dubla de sange.

Leave a Reply

Your email address will not be published.