Doneaza sange si mergi la Untold sau Neversea

Untold si Neversea au lansat ieri cea de-a treia editie a campaniei de donare de sange Blood Network. Impreuna cu platforma tehnologica de donare de sange „Si Eu Donez”, campania care a mobilizat mii de tineri din Romania si care a demarat in 2016 prima Retea a Donatorilor Benevoli de sange din tara se va desfasura in perioada 14 iunie – 10 iulie 2017.

Doritorii vor putea dona si la caravanele mobile, de aceasta data, din patru orase ale tarii: Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara si Constanta. Toți cei care vor dona la caravanele mobile intre orele 8.00-12.00 vor primi un bilet de o zi gratuit la UNTOLD sau NEVERSEA.

– CLUJ-NAPOCA: 17, 18 IUNIE, BULEVARDUL EROILOR
– BUCURESTI: 24,25 IUNIE, PARCUL HERASTRAU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE
– TIMISOARA: 1,2 IULIE, IULIUS MALL
– CONSTANTA: 1,2 IULIE, PARCUL TABCARIEI

În acest an, mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit la UNTOLD sau la NEVERSEA.

Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA.

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/blood-network, unde trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere:
*la UNTOLD reducerea este de 15O LEI + taxe din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului
*la NEVERSEA reducerea este de 195 lei+ taxe din prețul final de 420 lei + taxe al abonamentului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *