Donezi sange, primesti un bilet de o zi la Untold Festival

Da, ati citit bine. Titlul este corect. Daca donati sange respectand indicatiile de mai jos, o sa primiti o reducere la abonamentele UNTOLD sau bilete de o zi. UNTOLD Festival, in parteneriat cu Institutul National de Transfuzie Sanguina (INTS), lanseaza “Pay with blood”, o campanie nationala de incurajare a donarii de sange. In perioada 14-24 iulie, donatorii de sange din centrele regionale si județene de transfuzii vor primi o reducere la Abonamentele UNTOLD daca intra pe untoldfestival.com si completeaza formularul de donator.

Mai mult, intre 17-19 iulie, toti cei care vor dona sange la caravana mobila Bucuresti, amplasata in Parcul Herastrau, sau intre 20-21 iulie la Centrul de Transfuzie Sangvina din Cluj-Napoca vor primi pe loc un bilet de o zi la festival.

“Festivalul UNTOLD are loc la Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei, un loc care a făcut România faimoasă în întreaga lume pentru legendele cu Dracula. În contextul în care România se confruntă cu o lipsă acută de sânge în unitățile medicale, o campanie care se inspiră din aceste legende pentru a atrage atenția asupra unei probleme reale este mai mult decât binevenită. Prin campania “Pay with blood”, ne dorim să creștem gradul de conștientizare a acestei nevoi și contribuim la creșterea numărului de donatori în România”, spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

România ocupă în prezent penultimul loc din Europa la numărul de donatori activi de sânge, potrivit INTS. La nivel național, doar 1,7% din populația țării donează sânge, iar cei mai mulți devin donatori doar atunci când trebuie să ajute o persoană apropiată lor, arată datele Institutului Național de Transfuzie Sanguină.

Campania “Pay with blood” a fost dezvoltata de UNTOLD Festival in parteneriat cu Institutul Natonal de Transfuzie Sanguina si cu sprijinul McCann Bucuresti.

doneaza-sange-untold

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *