Elevii care iau 10 la BAC vor intra gratis la Neversea si UNTOLD 2021

Organizatorii festivalurilor UNTOLD si Neversea continua si in acest an campania ,,BAC DE 10”. Este o campanie care isi doreste, în fiecare an, sa sustina performanta in educatie. Ajunsa la cea de-a sasea editie, campania „BAC DE 10” ofera tuturor absolventilor de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, acces gratuit la editiile UNTOLD si Neversea din 2021. 

In plus, toti tinerii care promoveaza examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamna din acest an, vor primi cate un voucher care va putea fi folosit  la  achizitionarea abonamentelor pentru editiile UNTOLD si NEVERSEA din 2021:

  • La UNTOLD un voucher valoric de 10 euro 
  • La Neversea un voucher valoric de 20 de euro

Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD și NEVERSEA: ,,Campania are un mare succes și îi motivează an de an pe elevii care ajung la examenul maturității, un moment foarte important din viețile lor. Credem în generația tânără, sprijinim încă de la început educația și îi încurajăm pe elevi să fie ambițioși, să creadă în ei și să aibă performanțe de top. Chiar dacă anul 2020 este un an cu restricții, care au adus odată cu ele și amânarea celor două festivaluri, considerăm că absolvenții din acest an merită să fie recompensați și ei pentru munca depusă.  Așa că ne-am hotărât să derulăm campania BAC DE 10 și în acest an și să îi primim pe toți absolvenții din 2020 la edițiile de anul viitor.”

Campania este sustinuta si de Kaufland România. Pe langa accesul gratuit la ambele festivaluri, toti absolvenții de 10 vor primi si un voucher de 100 de lei din partea Kaufland Romania, valabil in orice magazin Kaufland si consumatie in valoare de 500 de lei la oricare dintre cele doua festivaluri de anul viitor. 

Toți absolventii care doresc sa participe la campanie trebuie sa acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 sau http://neversea.com/bacde10 pentru a completa formularul care ii va inscrie in campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afisarii rezultatelor. 

Anul trecut, peste 100 de tineri care au promovat examenul cu nota 10 au beneficiat de intrarea gratuita la cele mai mari festivaluri de muzica UNTOLD si NEVERSEA. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *