Festivalul International Dakini

Romania va fi gazda, in premiera, al celui mai mare festival de gen din Europa de Est, care va reuni, pe o suprafata de 15 hectare de plaja, peste 100 de DJ romani si straini. Spectacolele aviatice, workshop-urile, cursurile de yoga si atelierele de arta si creatie, sustinute de artisti si maestri din toata lumea, vor completa playlist-ul oferit de invitatii care vor urca pe cele trei scene amplasate pe plaja de la Tuzla.

Astfel, 24/24h, timp de patru zile si patru nopti (29 Iunie – 2 Iulie 2017, Tuzla), vor rasuna la Dakini ritmuri diverse, pentru toate gusturile. Pe cele trei scene vor evolua artisti și DJ din toate zonele muzicale si din toata lumea:
Chill Stage – Desert Dwellers, Solar Fields, Gaudi etc.
Psytrance Stage – Astrix, Loud, Liquid Soul etc.
Micro Stage – Petre Inspirescu, Half Hawaii, Barac etc.
Line-up-ul complet: AICI.

“Prin Festivalul Dakini vrem să oferim participanților o abordare diferită asupra vieții, libertății de exprimare și manifestare, acceptare și toleranță. Vrem să trăiască experiențe unice în mijlocul naturii și să împărtășească bucuria de a petrece 4 zile și 4 nopți frumoase, pe malul Mării Negre, pe una din cele mai frumoase și neatinse plaje din Europa. Alături de partenerii noștri, dar și de participanți, punem preț pe importanța respectării mediului înconjurător și folosim materiale în strânsă concordanță cu normele de mediu. În câteva zile mergem la Tuzla, plantăm copaci și în curând începem amenajarea”, declară reprezentanții Maitreya Events, organizatorii evenimentului.

Pretul unui bilet:
– 295 lei pentru toate cele patru zile ale festivalului (pana pe 13 Aprilie)
– 221 lei – minori (12-18 ani)
– 65 lei – taxa campare cort/rulota
Biletele pot fi achizitionate online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *