Festivalul Neversea – Ziua 3

A treia zi de experienta Neversea a fost traita intens de cei peste 70.000 de participanti veniti la malul Marii Negre din toate colturile lumii. Cele cinci scene ale festivalului au fost locul perfect pentru cel mai frumos weekend de vara.

Legendara trupa Black Eyed Peas a reusit sa adune la mainstage generații diferite, care aveau in comun bucuria de a dansa pe cele mai cunoscute piese ale band-ului din Statele Unite. Will.i.am, solistul trupei si-a manifestat public recunostinta pentru faptul ca Romania si-a deschis bratele pentru Ucraina: “What country is this? Thank you, Romania!” 

Ca la fiecare apariție live, membrii Black Eyed Peas, care se află în  turneu european, au inclus în concertul susținut în cea de-a treia zi a  festivalului Neversea piesele cu care au reușit să domine în clasamentele lumii, producții noi și au invitat publicul la o sesiune de improvizație. Toată lumea a  cântat “I Love Romania”. La finalul show-ului cei patru membri ai trupei au mărturisit că publicul  din România este spectaculos pentru energia incredibilă pe care o emană.  

Aflat în lista celor mai buni DJ ai lumii, Steve Aoki a fost așteptat cu  mare bucurie de fanii Neversea pentru DJ set-ul său epic, pentru celebrul  moment „Cake Me!” și pentru cel mai frumos “Crowd Control/Light Control”.  Mainstage-ul Neversea a fost luminat de zeci de mii de telefoane ridicate în  aer. 

Alan Walker a ales să își înceapă prima vacanță din 2022 în România,  unde va sta pentru câteva zile. Artistul norvegian a venit însoțit la festivalul  Neversea de mama și sora sa. Emoționat de felul în care a fost primit, Walker le-a mărturisit fanilor că a așteptat vreme de trei ani acest moment, timp în  care a produs piese noi pentru publicul său. În set-ul de la mainstage,  norvegianul a inclus producții din noul său album “Walkerverse” lansat pe 17  iunie.  

Membrii trupei Carla’s Dreams au cântat alături de public de la prima  până la ultima piesă, iar duo-ul W&W a dus energia de festival la nivelul  următor cu un DJ set marca Rave Culture. Manuel Riva și Brennan Heart au  făcut parte din line-up-ul mainstage-ului Neversea în cea de-a treia zi a  festivalului. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *