Festivalul UNTOLD va avea loc in Septembrie

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, isi deschide portile intre 9 si 12 Septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre putinele festivaluri de amploare internationala care se va desfasura in acest an.

Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Astfel, datorită succesului pe care îl are campania de vaccinare, România este printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri. 

UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung așteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Și pentru cei peste 1000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanția că se întâmplă a șasea ediție UNTOLD înseamnă o relansare a activității după mai bine de 16 luni de pauză. 

Incepand de luni, 7 Iunie, fanii festivalului UNTOLD care inca nu au un abonament sau bilet se pot inregistra pe untold.com pentru a achizitiona abonamente pentru editia din acest an. Abonamentele se vor pune in vanzare joi, 10 iunie, la pretul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei inregistrati pe untold.com

De asemenea, toti fanii care si-au cumparat abonamente pentru UNTOLD 2020 si le-au transformat in abonamente ANYTIME, pot opta incepand de joi, 10 Iunie, pentru editia din 2021. 

Organizatorii UNTOLD anunță că pregătesc și în acest an nume mari internaționale și cea mai intensă experiență de până acum. De-a lungul anilor pe scenele festivalului Untold au urcat nume precum: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell ^ Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO și mulți alții.

2 Responses to “Festivalul UNTOLD va avea loc in Septembrie”
  1. Vio July 6, 2021
  2. Vulping July 7, 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *