Gala Premiilor Matei Brancoveanu, difuzata live pe Facebook

Gala Premiilor Matei Brancoveanu va fi difuzata online pe pagina de Facebook a Fundatiei Alexandrion, joi, 27 mai, incepand cu ora 19:00. In cadrul evenimentului, Fundatia Alexandrion va premia cinci tineri remarcabili prin proiectele lor, cu impact puternic asupra comunitatilor din care fac parte. Publicul va decide castigatorul marelui premiu in valoare de 12.000 de euro si clasamentul final, prin vot online pe https://matei-brancoveanu.fundatia-alexandrion.ro/

Cei cinci finalisti ai Galei Premiilor Matei Brancoveanu 2021 sunt: Alexandra Tanasescu – initiatoarea platformei de jurnalism independent Cultura la duba; Ovidiu Andris, coordonatorul unor proiecte remarcabile in domeniul muzical-educational, precum Romanian Chamber Orchestra, Eufonia, Scena din cartier sau Pavilion Muzical; Georgiana Ionita, o tanara care face parte din echipa Fundatiei Agentia Impreuna de mai bine de sase ani si lucreaza cu peste 500 de tineri romi si neromi; Ovidiu Tuduruta, fondator al proiectului Beesers, un produs tehnologic care duce asistenta medicala la domiciliul celor care au nevoie si Andreea Bortun, regizor de film, manager cultural, co-fondator a Festivalului National de Teatru Tanar Ideo Ideis. Puteti afla povestile lor si ii puteti vota pe website-ul https://matei-brancoveanu.fundatia-alexandrion.ro/, pana la ȋnchiderea sistemului de vot care va fi anuntata in cadrul Galei. Clasamentul final va fi prezentat imediat dupa.

Cei cinci finalisti sunt sustinuti de profesionisti cunoscuti publicului, cu experienta bogata in domeniile lor de activitate: Irina-Margareta Nistor, Alexandru Tomescu, Amalia Enache, Gelu Duminica si Cristina Stanciulescu. La etapa de preselectie a participat si Marinela Ardelean, Global Brand Ambassador Brancoveanu Vinars. 

Toti cei cinci finalisti vor fi premiati ȋn cadrul galei. Fundatia Alexandrion va acorda marele premiu in valoare de 12.000 de euro finalistului cu cel mai mare numar de voturi, iar celorlalti finalisti cate un premiu in valoare de 1.500 de euro. Premiile vor acoperi o parte din resursele necesare pentru achitarea unor cursuri de perfectionare sau finantarea unor proiecte din sfera de activitate pentru care vor fi premiati finalistii.

Gala Premiilor Matei Brancoveanu 2021 va fi prezentata de jurnalistul Marius Constantinescu, scouter al editiei din 2020, iar Dan Byron, fondatorul trupei Byron va interpreta live, in formula acustica, o selectie de piese indragite de public.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *