HARDWELL revine pe scena UNTOLD

Organizatorii UNTOLD anunta noi artisti care vor ajunge in Cluj-Napoca, in perioada 4-7 August 2022: HARDWELL, Alok, Lost Frequencies, Steve Aoki, Vini Vici si multi altii urcă în line-up-ul UNTOLD. 

După o pauză de patru ani, timp în care a fost susținut de sutele de mii de fani, Hardwell se întoarce în circuitul de festival. Anul acesta, creatorul stilului big-room house a ales doar 4 festivaluri mari din întreaga lume în turneul de revenire: UNTOLD, TML, Ultra si Creamfields.  Robert van de Corput aka Hardwell vine din Olanda și este considerat un artist cu pedigree. Doi ani la rând a fost votat NO. 1 DJ în Top 100 DJ Mag, este producător, muzician, proprietar de label și unul dintre personajele cheie pe scena muzicii electronice de azi, reușind să creeze rețeta pentru un nou gen în muzica electronică, ,,Big Room House“. 

Un maestru al stilului progressive și electro-house, olandezul a lansat în martie 2011 un show radio (Hardwell On Air) difuzat în 25 de țări ale lumii. În același an au apărut succesele ,,Encoded“, piesă care s-a viralizat pe platforma YouTube ajungând la 8,8 milioane de vizualizări – un record pentru o producție EDM, și ,,Zero 76“, colaborarea cu mentorul său Tiesto, cu care a marcat 8,2 milioane de vizualizări. 

Din 2013 până în 2018, Hardwell a fost mereu în turnee. În 2017 a fost la Cluj-Napoca, unde a făcut un super show pe scena principală a festivalului UNTOLD. Un an mai târziu, în septembrie 2018, artistul a luat decizia de a se retrage din circuitul de evenimente și a lansat pe conturile de social media o scrisoare plină de emoție adresată fanilor săi. Single-ul ,,Power”, lansat în acel an, a ajuns la un număr impresionant de ascultări pe platforma Spotify, 94 de milioane. A continuat să producă muzică și în 2020 a lansat un album manifest, ,,The Story Of Hardwell”, o compilație în care a inclus cele mai bune producții proprii. 

Fanii pot achizitiona abonamente pentru cele 4 zile si 4 nopți de magie de pe untold.com, pana pe 1 aprilie, la urmatoarele preturi:

 – Day Pass General Access Basic: €149 + taxe

– 4 Day Pass Risk-Free: €159 + taxe

– 4 Day Pass VIP: €340 + taxe

Dupa 1 Aprilie, abonamentele General Access Basic vor fi €159 + taxe, iar cele Risk-Free €169 + taxes. Cele VIP vor ramane la acelasi pret, €340 + taxe. Cei care detin deja abonamente ANYTIME pot opta sa participe la editia din acest an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *