„Here’s To Life!”, la Sala Radio

Joi, 10 iunie (ora 19.00), ultimul concert al seriei „Jazz Evenings at Radio Hall” din stagiunea 2020-2021 de la Sala Radio se intituleaza sugestiv „Here’s To Life!” – un „cantec” inchinat bucuriei viețti si revenirii publicului in sala, dupa un lung sir de evenimente transmise live prin calea undelor șs online, din motive pandemice.

Protagonistii seriei de concerte, pianistul George Natsis si trompetistul Sebastian Burneci, ii vor avea alaturi pe Paolo Profeti la saxofon, Adrian Flautistu la contrabas, Laurentiu Zmau la baterie si Adrian Cojocaru la percutie si trombon.

Conceptia proiectului si conducerea muzicala ii apartin lui Paolo Profeti.

“După această perioadă atât de grea pentru noi toți, închidem sezonul de concerte live la Sala Radio cu un mesaj plin de optimism, cu bucuria pe care de fiecare dată o trăim când ne adresăm publicului – chiar și de la distanță – și cu speranța revenirii în sala de concerte și la începutul stagiunii viitoare.” – a declarat Sebastian Burneci despre acest eveniment.

Fiecare dintre muzicienii pe care îi veți aplauda la Sala Radio sunt reprezentanții celor patru partide muzicale ce alcătuiesc Big Band-ul Radio România (saxofoane, trompete, tromboane și sectia ritmică). Ei sunt și inițiatorii acestei serii de concerte, în perioada când restricțiile pandemiei au făcut imposibilă funcționarea întregului big band.

In repertoriul serii veti asculta piese ca: Strasbourg St. Denis (R. Hargrove), Mr. Clean (Weldon Irvine), Jive Samba (Nat Adderley), The Blessing (O. Coleman), The Jody Grind (H. Silver), Mercy, Mercy, Mercy (J. Zawinul) s.a.

Concertul va fi transmis LIVE pe calea undelor – pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical – în streaming live pe Internet, pe site-urile www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro, și pe paginile de FACEBOOK Orchestrele și Corurile Radio și Radio România Muzical.

Biletele sunt disponibile în sistem online, pe iabilet.ro, și la casa de bilete a Sălii Radio. Biletele se pot achiziționa, de asemenea, și în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele „Muzica”, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *