Hotel tematic UNTOLD

Cel mai nou hotel construit in Romania, Radisson Blu din Cluj-Napoca, va avea timp de sase zile, intre 3 si 8 august, tematica UNTOLD. Oaspetii hotelului de 5 stele, in care s-au investit peste 22 de milioane de euro, se vor putea bucura de experiente desprinse din magia si universul unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume – UNTOLD. Radisson Blu devine astfel primul hotel tematic din Romania.

Amplasat chiar în inima festivalului UNTOLD, hotelul tematic le va oferi celor cazați acces la petreceri exclusiviste cu DJ, evenimente culinare inedite, cocktail bars cu băuturi special create pentru eveniment și momente de răsfăț și relaxare. În ceea ce privește facilitățile pe care hotelul tematic le pune la dispoziție turiștilor se numără spații de beauty, unde pot beneficia de servicii de make-up and hair, zone de top-up pentru încărcarea cu bani a brățărilor și posibilitatea de a servi micul dejun la ore mai târzii. Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută la tot pasul de walking acts, cu acrobați în costume colorate.

Turiștii străini sunt cei mai curioși să încerce experiența unui hotel tematic. Cea mai spectaculoasă cameră a hotelului UNTOLD a fost închiriată de un oaspete din Japonia. Acesta a plătit peste 10.000 de euro pentru 4 nopți de cazare. Printre surprizele pregătite de organizatori pentru turistul japonez se numără amplasarea unui pupitru de DJ în cameră.

Radisson Blu pune la dispozitie 149 de camere in care oaspetii se pot caza. Rezervarile se pot face pe site-ul untold.com si pe https://www.radissonhotels.com/ro-ro/hoteluri/radisson-blu-cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.