Impreuna suntem mai puternici

„Impreuna suntem mai puternici” este noul manifest al Vodafone Romania. Platforma www.vodafone.ro/impreunamaiputernici isi propune sa ofere continut live pentru persoanele care stau acasa, precum si sa sustina artistii in aceasta perioada.

Ea va facilita accesul online al utilizatorilor la cursuri si spectacole live: muzica, teatru, clase de sport si masterclasses pentru dezvoltare personala si profesionala (creativitate & utilitate, parenting, storytelling, actorie etc.). Pe langa oportunitatea de a putea accesa continut de calitate, utilizatorii au posibilitatea de a sustine comunitatile pentru a trece cu bine peste aceasta pandemie prin donatii directe catre cei care realizeaza momentele de teatru, muzica si masterclasses in platforma.

„Ultimele saptamani au fost despre adaptarea vietii noastre, activitatilor favorite si hobby-urilor, modului de a lucra, de a invata, de a comunica si chiar de a socializa. Totul este acum, mai mult ca oricand, legat de tehnologie si conexiuni. Copiii nostri urmeaza lectii online, ne-am transformat sufrageriile in birouri confortabile, iar divertismentul si clasele de sport sunt disponibile exclusiv pe platformele de streaming.

Surprinzator, dar simt ca putem sta mai aproape de prieteni, de familie si de cei dragi, chiar daca suntem fiecare in casele noastre. Sunt mandru de activitatea Vodafone, dincolo de conectivitatea pe care o oferim, de actiunile de ajutor pentru persoanele in varsta cu scopul de a le furniza bunuri de baza prin intermediul platformelor online si al voluntarilor. De asemenea, ne-am mobilizat toate eforturile pentru a fi direct implicati in lupta impotriva Covid-19, inclusiv prin donatii pentru a sustine lupta aici, in Romania”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania

Alaturi de Tudor Chirila, artisti cunoscuti precum Irina Rimes, byron, Damian Draghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Tandarica, Alexandra Usurelu, dar si artisti independenti precum Jean Gavril, Dragos Moldovan sau Alina Manole vor aduce in vietile oamenilor un strop de bucurie si de dragoste prin intermediul momentelor de muzica live. 

Romanii sunt invitati sa urmareasca momente de teatru live interpretate de Florin Piersic Jr., Serban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chivu. 

Utilizatorii platformei vor avea acces la cursuri variate precum: hairstyling (Sorin Stratulat), cooking (Alex Petricean), gaming (Maximilian Ioan) sau magie (Marius Dragus). 

De asemenea, platforma digitala a Vodafone ii ajuta pe oameni sa continue sa faca exercitii fizice si sa mentina un stil de viata sanatos si echilibrat, prin participarea la cursuri de fitness online care includ yoga, cardio & balet si antrenamente functionale.

Actorii, cantaretii, instructorii de fitness si specialistii din varii domenii vor tine sesiuni live in fiecare zi. Vizitatorii platformei vor putea sa se bucure de momentele preferate si vor putea sa isi arate sustinerea prin intermediul platformei. Intregul program al momentelor live este disponibil pe www.vodafone.ro/impreunamaiputernici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *