Incep pre-inregistrarile pentru bilete la Untold Festival 2016

Dragii mei, cei de la UNTOLD tocmai au anuntat deschiderea perioadei de pre-inregistrari pentru bilete la editia 2016 a festivalului. UNTOLD pune si pentru editia 2016 fanii pe primul loc, astfel ca, incepand de astazi (22 septembrie 2015), acestia se pot pre-inregistra pe siteul festivalului untoldfestival.com. Astfel, veti fi primii care vor afla noutatile si vor beneficia de suprizele pe care organizatorii le pregatesc pentru editia a doua.

Prima serie de bilete la UNTOLD 2016 va fi disponibila doar fanilor pre-inregistrati. Mai mult, la inregistrare, veti avea posibilitatea sa comunicati organizatorilor artistii preferati pe care doriti sa ii vedeti pe scenele festivalului.

La fel ca la ediția precedenta, in baza topului realizat de fani, se va contura si line-up-ul editiei viitoare.

UNTOLD 2015 a ridicat nivelul așteptărilor pe care festivalierii îl au de la un eveniment în România, iar organizatorii își propun ca ediția 2016 a festivalului să ridice și mai mult ștacheta, pentru a impresiona încă o dată fanii care s-au dovedit a fi extraordinari încă de la prima ediție.

P.S Nu uitati sa imi spuneti, daca ati fost la prima editie, cum vi s-a parut festivalul si ce artisti ati vrea sa vedeti la urmatoarea editie.

untold-festival-2016

One Response to “Incep pre-inregistrarile pentru bilete la Untold Festival 2016”
  1. Ana September 23, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *