Inscrieri in echipa de voluntari pentru Untold 2019

UNTOLD iti ofera sansa sa traiesti alaturi de echipa festivalului dar si de fani, experiente unice la editia aniversara din acest an. Unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD, recruteaza peste 1200 de voluntari. Doritorii vor avea ocazia sa opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalului iar unul dintre avantajele voluntariatului poate sa insemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui David Guetta, Martin Garrix, Bastille sau Dimitri Vegas&Like Mike.

Pentru a putea intra in echipa voluntarilor trebuie sa ai intre 16 si 35 de ani. Perioada de recrutare se incheie pe data de 25 mai, iar raspunsurile catre voluntari vor fi trimise pana in data de 13 iunie.

Cei peste 1200 de voluntari vor fi repartizați în funcție de preferințe dar și de aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: artist crew, info point, steward, logistică, user experience și acces. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management. Cei aleși vor primi un echipament și acces la festival.

Înscrierile de voluntari pentru festivalul UNTOLD se fac pe untold.com/volunteers-chapter5.

Leave a Reply

Your email address will not be published.