Lara Fabian revine in Romania

Lara Fabian revine la Bucuresti in luna Noiembrie, in cadrul turneului international 50 WORLD TOUR, un turneu foarte special pentru indragita artista deoarece prin intermediul acestuia celebreaza alături  de fani frumoasa varsta de 50 de ani.

Turneul este special din trei puncte de vedere: Lara implineste 50 de ani, celebreaza 30 de ani de cariera si lanseaza cel de-al patrusprezecelea album – Papillon.

Lara va sustine doua concerte in Bucuresti, pe 18 si 19 Noiembrie, la Sala Palatului. Biletele sunt disponibile online.

Piesele de pe noul album sunt definite de emoția și căldura hiturilor care au consacrat-o pe mult iubita artistă. În cadrul concertelor, Lara Fabian va interpreta atât melodiile noi, cât și piese celebre precum “Je t’aime” și “Je suis malade”.

Deoarece există o conexiune atât de specială între Lara Fabian și fanii din România, artista dorește să celebreze frumoasa vârstă de 50 de ani alături de ei și le-a dedicat doua concerte la Sala Palatului din București. Vor fi două concerte unice, încărcate de emoții puternice.

“Sensul vieții mele este legătura pe care o am cu voi, publicul. Însemnați atât de mult pentru mine și cred ca și eu însemn ceva pentru voi. Fără voi, nimic din toate acestea nu ar fi posibil. Voi cânta pentru voi și pentru fetița mea”, spunea cântăreața în timpul primului său concert în Romania. De altfel, ea obișnuiește sa vorbească înainte de a interpreta piesele, despre lucrurile care au inspirat-o, despre prietenie, reincarnare și îngeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.