Legendarul TIESTO, primul headliner UNTOLD Festival 2016

Tiesto este primul headliner anuntat pentru UNTOLD Festival 2016. Banuiesc ca stiti asta deja, dar Dj Tiesto este unul dintre primele si cele mai puternice nume ale genului. A fost desemnat de-a lungul carierei sale Cel mai bun DJ din toate timpurile de Mixmag, Nr. 1 DJ de catre Rolling Stone si primul The Legend desemnat de catre DJ Magazine, in urma voturilor fanilor invitati sa-si aleaga DJ-ul preferat al ultimilor 20 de ani.

Si nu va faceti griji, inca mai sunt foarte multi artisti mari care vor veni la festival. In perioada urmatoare vor fi anuntati si ceilalti patru regi ai EDM-ului ce vor fi prezenți in vara la Cluj-Napoca, precum si alti artisti din line-up.

First King UNTOLD 2016 – TIESTO

The wait is over! The First King is revealed: The Legendary Tiësto

Posted by Untold Festival on Tuesday, January 5, 2016

După o primă ediție catalogată de fani drept cea mai intensă experientă trăită vreodată în România, UNTOLD crește standardele pentru edița a doua în primul rând la capitolul artiști. În 2016, preferințele fanilor sunt pe primul loc, iar topul realizat de aceștia în perioada de pre-înregistrare prinde acum contur și devine realitate. Cele 4 zile de festival vor aduce 5 headlineri EDM, 5 dintre cei mai doriți artiști de către publicul din România și în special, de către publicul UNTOLD. În plus, ne propunem să creștem nivelul la toate capitolele și scenele din festival, iar în ceea ce privește artiștii invitați, pe main-stage, pe lângă artiștii EDM vom avea în timpul zilei și live acts cu artiști aflați în topul preferințelor fanilor UNTOLD.

Pe siteul www.untoldfestival.com sunt acum disponibile 2.000 de Abonamente din categoria PreSale la prețul de 300 lei + taxe și un numar limitat de Abonamente VIP la pretul de 500 lei + taxe, ambele in varianta printed at home sau prin reteaua Eventim. Ulterior vor fi disponibile si bilete de o zi insa numarul acestora va fi limitat.

tiesto-untold-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *