Licitatie unica pentru HOSPICE Casa Sperantei Bucuresti

Vineri, 16 octombrie 2015, incepand cu ora 19:00, la Palatul Cercul Militar din Bucuresti, se vor auzi cele mai cunoscute arii, in interpretarea sopranei Margarita Mamsirova (Teatrul Bolshoi din Moscova) si a artistilor London Festival Opera.

Vocile celebre se reunesc pentru Edelweiss Grand Opera Dinner, un eveniment special organizat de HOSPICE Casa Sperantei pentru copiii si adultii din Romania care înfrunta o boala incurabila. Evenimentul are ca scop strangerea de fonduri pentru functionarea Centrului HOSPICE din Bucuresti, inaugurat în toamna anului trecut, primul centru de ingrijire paliativa cu servicii integrate din capitala. Realizarea sa a fost posibila in urma unei campanii de sase ani in care s-au strans peste cinci milioane de euro.

Gazda serii va fi Maia Morgenstern. Pe langa seara artistica de exceptie, invitatii vor avea parte de o cina gourmet si de bauturi rafinate.

Evenimentul include și o licitație cu strigare, în urma căreia participanții își vor putea adjudeca obiecte-unicat și experiențe inedite. Printre piesele licitate se numără „Regatta Experience“ – trei zile de poveste pe ambarcațiuni de lux; „Opera Package“ – o excursie la Glyndebourne și o vizită la Castelul Arundel, din Marea Britanie; „Phoenix Experience“ – șase zile pe proprietatea uimitoare a lui Jennifer și Harve Sarteau, din Scottsdale, Arizona; tricoul lui Cristiano Ronaldo – cu semnătura acestuia și o lucrare unicat a lui Ștefan Câlția.

Pretul unui loc la masa: 200 de euro
Daca rezervati o masa de 10 persoane, pretul este de 175 de euro pe loc.
Firmele au la dispozitie mai multe pachete de sponsorizare.

Pentru rezervarea unui loc: Ana Dinescu – 0728 280 809 – ana.dinescu@hospice.ro

Edelweiss Grand Opera Dinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *