Madrigal de Crăciun, la Sibiu

Pe 15 și 16 decembrie 2023, vineri și sâmbătă, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” invită publicul din Sibiu la seria de evenimente „Madrigal de Crăciun, la Sibiu”. Corul Madrigal va susține două Concerte Extraordinare de Colinde și va lansa cele mai noi albume discografice și cărți de Crăciun. 

Programul evenimentelor

  • Vineri, 15 decembrie, ora 17:30 – Concert Extraordinar de Colinde, dirijor Anna Ungureanu, la Biserica Ursulinelor (Strada General Magheru 36, Sibiu). 
  • Cu prilejul concertului de colinde de la Biserica Ursulinelor, Corul Madrigal va lansa și noutățile discografice dedicate sărbătorilor de iarnă: dublul vinil „Madrigal de Crăciun – Madrigal for Christmas”, precum și vinilul și DVD Blu-Ray-ul „Pe drumul Crăciunului”.
  • Sâmbătă, 16 decembrie, ora 13:00 – Concert Extraordinar de Colinde, dirijor Cezar Verlan, la Catedrala Mitropolitană (Strada Mitropoliei 31, Sibiu)
  • Sâmbătă, 16 decembrie, ora 15:00 – Dublă lansare editorială la Salonul de muzică al Palatului Brukenthal, de la Muzeul Național Brukenthal (Piața Mare 4 – 5, Sibiu). Corul Madrigal va lansa cele mai recente cărți publicate în anul aniversar MADRIGAL 60: „Corul Madrigal în arhivele Securității. Rezistența prin colind” și „Corul Madrigal în arhivele Securității. Turneele în S.U.A”, semnate de muzicologa Monica Lup.

În doar câteva ore de la postarea lor pe platforma Bilete.ro, biletele gratuite cu rezervare au fost epuizate. 

La cererea publicului, concertul de vineri, 15 decembrie, va putea fi urmărit LIVE de la 17:30, pe ecranul amplasat la Târgul de Crăciun de la Sibiu.

Corul Madrigal aduce spiritul Crăciunului la Sibiu și anticipează sonor atmosfera unică a sărbătorilor cu o selecție repertorială specială, ce include mult iubitele colinde românești, precum și cele mai frumoase colinde internaționale. Ca în fiecare an, corurile de copii din Programul Național Cantus Mundi se vor alătura Corului Madrigal, cu cele mai cunoscute piese de Crăciun și emoția mersului la colindat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *