Markus Schulz, Adina Butar, Snatt & Vix @ Arenele Romane

Pe 11 Februarie 2017, la TrancENDancE, alaturi de Snatt & Vix, Markus Schulz va urca pe scena intr-un show care face parte din turneul sau mondial de promovare al albumului “WATCH THE WORLD”. Evenimentul va incepe la ora 22:00 si se va desfasura la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort incalzit.

Pretul unui bilet:
– presale – acces general – 50 lei
– VIP – 100 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

“Dupa lansarea celor cinci albume anterioare, am vrut ca ‘Watch The World’ sa reflecte momentele speciale din viata mea, din perioada copilariei pana la indeplinirea visului de a deveni DJ. Mi-am dorit un album complex, atat prin colaborarile cu producatori din Romania si alte zone ale lumii, versuri scrise cu suflet, cat si a vocilor alese cu mare tact. Materialul audio contine 17 piese, povesti extraordinare ce asteapta sa fie ascultate de fiecare dintre voi, pentru ca asta am vrut sa evidentiez, o muzica pe care toti sa o poata asculta/fredona.”, a declarat Markus Schulz.

Show ul de lansare al albumului din a fost SOLD OUT, in Los Angeles. Albumul contine doua versiuni de CD-uri, una trance si cealalta acustica. Evenimentele Dj-ului de promovare si lansare an noului album au inceput inca din aprilie, in Londra, Elvetia, Los Angeles, San Francisco, Washington, Miami, New York, Dubai, Istanbul, Munchen, Praga, Kiev. Trei dintre ele sunt seri “open to close”, in care platanele ii apartin numai acestuia, de la warm-up si pana la after-party inclusiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *