Mirela Retegan porneste o campanie pentru copiii din sectiile de oncopediatrie

Pe 12 Octombrie, Mirela Retegan ii invita pe romani sa se solidarizeze cu toti copiii din sectiile de oncopediatrie din Romania.  12 Octombrie devine Ziua Esarfelor Colorate, ziua in care romanii arata ca le pasa de copiii care se lupta cu cea mai urata boala.

Mirela  Retegan, fondatorul Zurli, i-a luat in ultimii 10 ani sub aripa ei pe Copiii cu Branule, iar acum porneste o noua campanie dedicata lor. Ea si-a propus ca pana pe 12 octombrie sa stranga banii necesari pentru achizitia a 1.000 de kituri de toamna pentru copiii aflati in sectiile de oncopediatrie din tara.

Vrem sa le facem bucurii celor peste 1000 de copii care sunt internati in spitalele din Romania si sa le pregatim un kit de toamna ( cu pijamale, papuci, obiecte de igiena personala, carti, jucarii ), pe care Gasca Zurli sa le duca in fiecare sectie.”

In ziua de 12 Octombrie, invitam romanii din toate colturile lumii sa poarte o esarfa colorata, in semn de prietenie cu ei. Invitam orice om, institutie, firma care doreste sa ne sprijine in acest demers, sa vina alaturi de noi.

Cei ce doresc sa sustina campania pot dona pe Galantom orice suma doresc, oricat isi permit, oriunde s-ar afla in lume caci oricine poate ajuta la strangerea celor 1.000 de pachete pentru cei mai curajosi copii. Ei sunt cei pentru care copilaria inseamna doar o noua tura de citostatice, o noua serie de perfuzii, injectii si cutii intregi de medicamente, analize zilnice si incertitudini. 

Mirela Retegan are in plan mai multe activitati dedicate campaniei, pe care promite sa le dezvaluie rand pe rand. 

Ziua Esarfelor Colorate este o campanie initiata de Mirela Retegan si sustinuta de Fundatia Noua Generatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.