Neversea lanseaza un site nou

Pentru a facilita accesul la toate informațiile, organizatorii au lansat noul site și o nouă aplicație, pe care fanii le pot folosi pentru a fi la curent, în timp real, cu cele mai noi informații despre festival, dar pot achiziționa și abonamentele de festival în mod rapid.

Noua platformă a festivalului este deja disponibilă pe  web: neversea.com, iar aplicația, care poate fi descărcată din Google Play și din App Store (toate link-urile de descărcare sunt disponibile în site), va include partea de log in de pe același cont pentru tot ce înseamnă UNIVERSUL UNTOLD. Site-ul oficial al festivalului și aplicația sunt corelate și pot înregistra simultan un cont unificat al festivalierului, care poate regăsi informații despre toate festivalurile: Neversea, UNTOLD, Massif & more to come. 

FANII ÎNREGISTRAȚI PENTRU NEVERSEA 2024 BENEFICIAZĂ DE UN VOUCHER DE 100 RON LA ABONAMENTELE DE FESTIVAL

Organizatorii au lansat oficial și posibilitatea de register pentru ediția 2024: neversea.com/register

Toți festivalierii care sunt deja nerăbdători pentru ediția de anul viitor, se pot înscrie pentru a fi primii care beneficiază de abonamente la un preț cu adevărat special. Toți fanii care se înregistrează pe platformă și completează chestionarul vor beneficia de 100 de RON sub formă de voucher pe care îl vor putea folosi în achiziția abonamentului de festival pentru anul 2024. 

DIGITALIZAREA CONTINUĂ, IAR BENEFICIILE PENTRU CONSUMATORI CRESC ÎN VIITOR

Organizatorii au dezvăluit, în premieră, care sunt viitoare beneficii la care lucrează în dezvoltarea aplicației. 

Pentru anul viitor, utilizatorii vor putea să își achiziționeze abonamentele de festival, pentru ediția din 2024, direct din aplicație. De asemenea, va exista opțiunea de plată în rate pentru abonamentul de festival, iar pentru acest lucru nu este nevoie de un card de credit sau un card special pentru rate. Este suficient un card de debit, iar ratele vor fi extrase lunar de pe cardul înregistrat. 

De altfel, procesul de check in și top up online vor fi disponibile din același cont, rapid, în doar câțiva pași simpli, începând din toamnă. În plus, top up-ul va putea fi realizat în rate, cu suma prestabilită de utilizator, sumă care va fi debitată din cardul înregistrat lunar. 

În viitor, toți utilizatorii noii aplicații, dar și cei care aleg să participe la festivalurile din Universul UNTOLD, vor putea să intre într-un proces de gamification și vor primi beneficii și recompense.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *