Primii 10 DJ ai lumii au urcat pe scena UNTOLD

Dimitri Vegas&Like Mike au fost desemnati sambata, 19 Octombrie 2019, in cadrul Amsterdam Dance Event, cei mai buni DJ din lume. Ei sunt urmati in top 10 de: Martin Garrix, David Guetta, Armin Van Buuren, Marshmello, Don Diablo, Oliver Heldens, Tiesto, Afrojack si Steve Aoki. UNTOLD isi dovedeste inca o data amploarea sa internationala, primii 10 DJ din topul mondial fiind prezenti in cei ani ani, pe scena principala a festivalului UNTOLD. 

Dimitri Vegas&Like Mike, numarul 1 in TOP 100 DJ MAG, au fost prezenti la fiecare editie UNTOLD. Cei doi frati se afla in topul preferintelor fanilor festivalului UNTOLD si sunt asteptati in fiecare an.

David Guetta a fost prezent la prima si la a cincea editie a festivalului UNTOLD si de fiecare data si-a surprins fanii cu show-uri impresionante. 

Armin van Buuren ocupa locul 4 in TOP 100 DJ MAG, dar locul 1 in sufletele fanilor festivalului UNTOLD. Transmisiunea live a show-ului lui Armin van Buuren, de la editia aniversara a festivalului UNTOLD din acest an, este pe primul loc in topul Billboard al celor mai urmărite video-uri live pe reteaua de socializare Facebook.

Cea mai mare publicatie de specialitate din lume, DJ MAG a dat publicitatii sambata seara, la Amsterdam Dance Event,  TOP 100 cei mai buni dj ai lumii. Topul s-a facut in urma voturilor date de fanii din intreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published.